محافظ برق هوشمند Options

چنین بازه ای برای برخی از بارهای حساس می‌تواند چندان مناسب نباشد.

نوع نوسانات برق: در مناطقی که نوسانات برق بیشتری وجود دارد، انتخاب محافظ با دقت بالاتر و ویژگی‌های اضافی الزامی است.

اما اگر بخواهیم محافظ ‌ها را بر حسب نوع کاربردشان دسته بندی نماییم، به دلیل آنکه هر دستگاه از توان و ولتاژ مختلفی برخوردار می باشد، برای محافظت از آنها سعی می شود تا از محافظ های مختلف که دارای ولتاژ های گوناگونی می باشند استفاده گردد.

ساختمان: محافظ برق ورودی ساختمان زیر کنتوری عموماً از موادی مانند پلاستیک مقاوم، فلز یا آلومینیوم ساخته شده است که در برابر شرایط محیطی متفاوت و عوامل خارجی مانند ضربه، حرارت و رطوبت مقاوم باشد.

برند: برندهای معتبر و شناخته شده‌ای در زمینه تولید محافظ برق وجود دارند. قبل از خرید، تحقیق کنید و از یک برند معتبر محافظ برق تهیه کنید.

• نمایشگر برای میزان ولتاژ، آمپر و توان مصرفی: برخی از محافظ‌های برق موجود در بازار، فقط در صورت افزایش بیش از اندازه ولتاژ ورودی واکنش نشان داده و جریان برق را قطع می‌کنند و در مقابل افزایش و یا کاهش آمپر و توان مصرفی بی تأثیر هستند.

محافظ برقی که برای یخچال فریزر استفاده می‌شود معمولا فاقد دکمه‌های روشن خاموش است چون باید تمام مدت در برق باشند. همچنین، باید کیفیت بالایی داشته باشد.

این پریزها به گونه‌ای طراحی شده‌اند که با اکثر دوشاخه‌ها سازگار باشند و برای استفاده با انواع دستگاه‌های خانگی، کامپیوتر، تلویزیون و سایر وسایل مناسب هستند.

این محافظ ها علاوه click here بر دارا بودن سه چراغ قبلی، دارای یک نمایشگر دیجیتالی نیز هستند که در صورت وقوع شرایط غیر طبیعی اقدام به نشان دادن اطلاعاتی نظیر میزان ولتاژ برق شهری و نمایش مدت زمان تاخیر خواهد نمود.

ساختار این وسیله تفاوتی با محافظ برق سایر وسایل برقی ندارد اما همان‌طور که از نامش مشخص است، بعد از کنتور برق نصب می‌شود و در همان اول راه، مانع ورود نوسانات به سیستم برق‌کشی ساختمان می‌شود.

انتخاب بهترین محافظ برق برای ورودی ساختمان بستگی به چندین عامل دارد که می بایست مورد توجه قرار گیرد، از جمله نوع بارهای الکتریکی که می خواهید محافظت کنید، میزان ولتاژ و جریان مصرفی، و همچنین نیازهای خاصی که ممکن است برای ساختمان خود داشته باشید.

در ادامه با مهم‌ترین نکاتی که می‌بایست در زمان نصب محافظ برق ساختمان در نظر قرار گیرند آشنا خواهیم شد. این نکات عبارتند از:

محل درست قرارگیری محافظ برق ساختمان نیز در عملکرد آن تأثیرگذار خواهد بود. مناسب‌ترین مکان برای نصب محافظ برق برای ساختمان در کنار جعبه فیوز هر واحد خواهد بود.

برخی از مزایا و معایب محافظ‌های برق در ادامه طبقه‌بندی می‌شوند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *